Om u bij te staan levert Cadena interim-managers en adviseurs die zelf hun handen hebben vuil gemaakt. Iemand die zichzelf overbodig maakt, door het aanwezige potentieel van uw medewerkers effectief te benutten. Want wij zijn pas tevreden als uw IT beheerorganisatie zonder onze interim-manager verder kan op de ingeslagen weg. Wij creëren oplossingen, die zorgen dat u snel van het resultaat kunt profiteren. Geen theoretische exercities of dikke rapporten, maar een pragmatisch resultaatgerichte aanpak.

DienstverleningCadena

 

Onze aanwezigheid betekent veelal een verandering van de gebruikelijke werkwijzen in uw organisatie. Grote of kleine veranderingen vragen een duidelijke en transparante aanpak om vast te houden aan het gekozen doel en mensen te begeleiden tijdens de verandering. Dat is waar wij goed in zijn en willen u dit graag laten zien.

Zoekt u een daadkrachtige en ervaren interim-manager of adviseur die uw IT beheerorganisatie kan leiden naar een volgende fase? Klik hier

Hoe presteert uw IT beheer eigenlijk?

Door de vitaliteit van uw IT beheerorganisatie te beoordelen middels een Quick Scan zijn wij in staat om binnen een week de cruciale verbeteringen op de korte en lange termijn te definiëren. We beoordelen niet alleen de processen, zoals de gebruikelijke scans, maar combineren tevens kwaliteit en attitude van uw medewerkers. Wilt u meer weten over de Cadena Quick Scan en/of het Cadena Transitieplan?
Lees verder…

Houd het simpel

De verschillende theoretische modellen worden in het Cadena-referentiemodel vereenvoudigd en vertegenwoordigt de essentie van operationeel informatiemanagement (OIM). Hierbij wordt tevens de bestuurbaarheid van de IT beheerketen geborgd.
Lees verder…

Ook IT is mensenwerk

Waar anderen de processen en techniek als uitgangspunt nemen, stellen wij uw medewerkers centraal in de beheerketen. Zij moeten immers van dag tot dag uw business ondersteunen.
Lees verder...

Contact

Cadena OIM BV
Veenslagen 55
3825 RT Amersfoort

KvK nummer: 60934077

SNS Bank: NL03 SNSB 0873 3202 04