Cadena is een jonge en energieke organisatie met veel praktijkervaring in verschillende branches. Wij zijn van mening dat IT, en in het bijzonder IT beheer, te ver is af komen te staan van de bedrijfsdoelstellingen.

Door ingewikkelde theoretische tijdrovende discussies simpel te maken, implementeren wij pragmatische samenwerkende beheerketens. Zo kunt u zich blijven concentreren op de veranderingen die u onderscheidend maakt. En IT weer werkt waarvoor het bedoeld is; het sneller en makkelijker maken van het werk en u een concurrentievoordeel geven.

Het excelleren van uw beheerorganisatie staat voor ons centraal.

 

Kernwaarden

In de Cadena werkwijze staan onze kernwaarden Vrijheid, Vertrouwen, Verantwoordelijkheid en Verbinden centraal.
Vertrouwen geven stimuleert Verantwoordelijkheid nemen. Met de Vrijheid die je dan ervaart kun je (h)echt Verbinden.

 

Hans Eppingbroek – Managing Partner

Hans Eppingbroek - Managing Partner - Cadena OIM“Op het snijvlak van business en IT heb ik ruime ervaring opgedaan met het optimaliseren van beheerorganisaties en deze te verbinden met de bedrijfsdoelstellingen. Het is mijn passie om door middel van adviezen klanten te helpen helderheid in hun IT beheer te scheppen en samen met hen de oplossing realiseren. Ik houd het daarbij graag pragmatisch. Standaard modellen en lange rapporten zorgen namelijk zelden voor inspiratie en leiden af van waar het in essentie om zou moeten gaan”.

Hans heeft een HTS Computertechnische achtergrond, aangevuld met een bedrijfskundige studie. Hij heeft zijn carrière langs consultancy en managementfuncties opgebouwd binnen het informatiemanagement en functioneel beheer domein. Hierdoor is Hans gesprekspartner op verschillende niveaus en domeinen in een organisatie. Zijn managementstijl kenmerkt zich het best als dienend leiderschap. Hij zet anderen in hun kracht om zo samen goed te presteren. Kenmerkend is zijn directe, pragmatische en mensgerichte aanpak. Doen staat centraal in zijn dienstverlening.

Motto: “Zonder plezier geen blijvend resultaat, heb plezier in alles wat je doet.”

 

Pascal Heithuis – Managing Partner

Pascal Heithuis - Managing Partner - Cadena OIM“Als interim manager en management consultant heb ik ruime ervaring opgedaan aan zowel de IT- als businesszijde. Waarvan reorganisaties, pakketimplementaties, projectmethodiek implementaties, software ontwikkeling, leveranciersmanagement en beheerorganisaties een greep is uit mijn historie.”

“Genoemde ervaring kan ik uitstekend inzetten bij Cadena omdat zij de gehele beheerketen in ogenschouw neemt in plaats van het hanteren van één model, zoals dat in de service management wereld gebruikelijk is. De theorie en mijn ervaring zijn de basis om pragmatische oplossingen te bedenken, zodat onze klanten daarvan profiteren.”

Pascal heeft een Commercieel Technisch Bedrijfskundige achtergrond, gedifferentieerd naar Informatica. Hij heeft na inhoudelijke volwassenwording op het gebied van software ontwikkeling en IT beheer vele managementfuncties vervult waarin verandering centraal stond. Pascal onderscheidt zich door naast zijn heldere visie en conceptueel denken vooral ook effectief te implementeren. Zijn implementatie kracht ligt voor een groot deel in zijn zeer sterke communicatieve en people skills. Dit kan hij op meerdere lagen en in verschillende disciplines binnen een bedrijf.

Motto: “Geef veel, verwacht weinig en geniet.”

Hoe presteert uw IT beheer eigenlijk?

Door de vitaliteit van uw IT beheerorganisatie te beoordelen middels een Quick Scan zijn wij in staat om binnen een week de cruciale verbeteringen op de korte en lange termijn te definiëren. We beoordelen niet alleen de processen, zoals de gebruikelijke scans, maar combineren tevens kwaliteit en attitude van uw medewerkers. Wilt u meer weten over de Cadena Quick Scan en/of het Cadena Transitieplan?
Lees verder…

Houd het simpel

De verschillende theoretische modellen worden in het Cadena-referentiemodel vereenvoudigd en vertegenwoordigt de essentie van operationeel informatiemanagement (OIM). Hierbij wordt tevens de bestuurbaarheid van de IT beheerketen geborgd.
Lees verder…

Ook IT is mensenwerk

Waar anderen de processen en techniek als uitgangspunt nemen, stellen wij uw medewerkers centraal in de beheerketen. Zij moeten immers van dag tot dag uw business ondersteunen.
Lees verder...

Contact

Cadena OIM BV
Veenslagen 55
3825 RT Amersfoort

KvK nummer: 60934077

SNS Bank: NL03 SNSB 0873 3202 04